Publié dans NIEUWS.

Wachten, wachten en nog eens wachten….

De tuin die mooi in bloei staat, onkruid die ik onder controle heb kunnen houden, de zon die volop van de partij is, en ik die de dagen aan het aftellen was om hopelijk weer met heel veel goesting mijn gasten te mogen ontvangen !!! Maar het heeft niet mogen zijn,….. mijn grote smiley die ik op 4 mei op de druivelaar had getekend, heb ik veranderd in een droevig gezichtje !!!!

Wat heeft dat venijnig beestje, genaamd Coronavirus of Covid-19 ons toch in zijn macht !!!!

Eventjes voelde ik de grond van onder mijn voeten wegschuiven maar met de steun van manlief en de aanmoedigingen van mijn kinderen kijk ik weer uit naar de volgende data  8 juni.

Ondertussen krijg ik heel veel telefoontjes van mensen die deze zomer graag eens “uit hun kot” willen komen maar niet goed weten of ze al kunnen reserveren en hoe we de “Corona situatie” aanpakken.

We hebben ons brein in overdrive laten gaan (die van mij gaat veel in overdrive) en het volgende beslist :

Dus mensen ik zou zeggen : schuif het Coronavirus aan de kant en boek een kamer bij ons voor 1 of meerdere dagen. Jullie maken jullie zelf gelukkig door iets te hebben om naar uit te kijken en jullie maken mij gelukkig omdat ik me weer volop kan uitleven in de job van mijn dromen!

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot binnenkort!