RESERVEER HIER

In de omgeving

B&B Nieuwhof ligt in een waardelvol agrarisch gebied, waardoor rust en stilte de bovenhand hebben. Het is een ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars, de Wijnendaeleroute en Godelieveroute lopen langsheen onze B&B.

Zevekote, waar we gelegen zijn, is een deelgemeente van Gistel. Jaarlijks is er de Sint-Godelieveprocessie, ook een bezoek aan de Godelieveabdij en de Oostmolen zijn zeker een aanrader.

Het pitoreske dorpje Zande met z'n stemmige estamineetjes, zoals 't Geraardsbloempje en Cruysande, ligt op een boogschuit van ons domein. Even verderop biedt Koekelare heel wat bezienswaardigheden: de voormalige brouwerij Christiaen met de Käthe Kollwitz-toren, de Govaeremolen en de Lange Max zijn via de fietsknooppuntroutes gemakkelijk te bereiken.

Op een twintigtal kilometer ligt de polderstad Diksmuide, waar een bezoek aan de IJzertoren meer dan de moeite waard is. In de Dodengang kan u het leven van W.O.I aanvoelen! Op Pinksteren kan u genieten van de Kaasmarkt.

Op 15km bevindt zich het gezellige Veurne waar het Bakkerijmuseum leuk is om te doen, ook de jaarlijkse Boeteprocessie is mooi meegenomen.

Dichterbij liggen de kuststeden Nieuwpoort, waar je het Albert-I-monument, de prachtige wandeldijk en de vissershaven kan ontdekken, en Middelkerke met de Dronkenput, het mooi stadspark en het klassevol Casino. Ook de koningin der badsteden 'Oostende' ligt op slechts 10km van onze B&B.

Met de auto staat u in 20 minuutjes in het historische Brugge, waar u via de dienst toerisme veel uitstapjes kan uitstippelen.