Skip to main content

VALENTIJN ZOALS ELK JAAR IN JE KLEINE BUBBEL

Ondertussen zijn we eind januari 2021. Een jaar geleden werd er in  Wohan gesproken over een zekere virus die was uitgebroken maar dat ze onder controle hadden !

Enige tijd later verspreide het virus zich toch razendsnel zodat de ganse wereld verplicht was om er te mee leren leven ! En ja zelfs nu blijft dat venijnig beestje nog steeds de baas spelen !!! Wie had dat een jaar geleden gedacht !

Maar goed, ondertussen weten we dat een mens flexibel kan zijn en hem dus probeert aan te passen (niet gemakkelijk voor mij als je weet dat ik een perfectionist ben 😉)

Read more …VALENTIJN ZOALS ELK JAAR IN JE KLEINE BUBBEL

KOM VOLOP GENIETEN NU HET NOG KAN

Het jaar 2020 zal een jaar zijn dat we niet snel gaan vergeten ! Wat heeft het Coronavirus ons toch in zijn macht ! In het voorjaar heeft het ons gedwongen om de deur van de b&b gesloten te houden. Tijdens de zomermaanden was ze ons iets gunstiger gezind en mochten we volop gasten ontvangen die kwamen genieten van een zalige nachtrust, een uitgebreid ontbijt, het wandelen langs de vloedlijn van de Noordzee of met de fiets het hinterland kwamen ontdekken. Maar nu de herfst in het land is, laat het venijnig beestje weer volop van zich horen waardoor ik het gevoel krijg dat ze wat met ons voeten aan het spelen is !!!!

Vorige week werden er weer nieuwe coronamaatregelen ingevoerd : restaurants en café’s moeten hun deuren sluiten. Opnieuw een ramp voor de horeca ! Raar maar waar : deze keer worden de b&b’s niet tot de horeca gerekend er mogen we onze deuren open houden. Wij mogen onze gasten nog volop “in de watte” leggen waar we uiteraard heel blij voor zijn. Alleen…… onze gasten vragen zich af wat ze hier kunnen komen doen want zeg nu zelf hier eventjes komen genieten wil zeggen : genieten van de rust, genieten van de beleving, genieten van de natuur, genieten van mekaar, genieten van het zalig niets doen, genieten van een heerlijke nachtrust, genieten van een voorgeschoteld ontbijt, en ja ook genieten van een glaasje drinken op café of genieten van een heerlijke maaltijd op restaurant……

Dus gingen we volop op zoek naar de oplossing om ook het “genieten op restaurant” te kunnen waarmaken. Goed nieuws : wij brengen “het restaurant” naar hier.

We hebben geïnformeerd bij verschillende restaurants in de buurt die zorgen voor take away. Je hoeft ze enkel te contacteren, of je vraagt het aan ons om een bestelling te plaatsen, je haalt het op het bepaalde tijdstip op en komt er dan volop van genieten in de gezellige huiselijke sfeer van de ontbijtruimte. In onze drankenkoelkast vind je wel iets lekkers die het plaatje compleet maakt. Zie dan het positieve ervan dat je de auto niet meer hoeft te nemen en van tafel direct het bed in kan.

Bij deze zou ik zeggen “Laat Covid 19 jullie niet klein krijgen en kom genieten van onze b&b en van mekaar. Want wie weet wat zal de winter ons brengen ……