Skip to main content

B&B Nieuwhof

Uw uitvalbasis voor de Kust en het Hinterland

B&B Nieuwhof ligt in een waardelvol agrarisch gebied, waardoor rust en stilte de bovenhand hebben. Het is een ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. We zijn gelegen tussen de fietsknooppunten nr22 (richting Nieuwpoort) en nr 76 (richting Gistel). Ook de Wijnendaelefietsroute en Godelievefietsroute lopen langheen onze B&B.

Ervaar de rust en authenticiteit van West-Vlaanderen zonder compromissen.

Vragen over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

TOERISME

Zevekote, waar we gelegen zijn, is een deelgemeente van Gistel. Jaarlijks is er de Sint-Godelieveprocessie, ook een bezoek aan de Godelieveabdij en de Oostmolen zijn zeker een aanrader.

Het pitoreske dorpje Zande ligt op een boogschuit van ons domein. Even verderop biedt Koekelare heel wat bezienswaardigheden: de voormalige brouwerij Christiaen met de Käthe Kollwitz-toren, de Govaeremolen en de Lange Max zijn via de fietsknooppuntroutes gemakkelijk te bereiken.

Op een twintigtal kilometer ligt de polderstad Diksmuide waar je op Pinksteren kan genieten van de Kaasmarkt. Een bezoek aan de Ijzertoren is ook meer dan de moeite waard. In de Dodengang kan u het leven van W.O.I aanvoelen om nadien door te rijden naar Ieper met onder de Menenpoort, elke dag om 20u, het prachtig spektakel “The Last Post”.

Op 15km bevindt zich het gezellige Veurne waar het Bakkerijmuseum leuk is om te doen, ook de jaarlijkse Boeteprocessie is mooi meegenomen.

Dichterbij liggen de kuststeden Nieuwpoort, waar je het Albert-I-monument, de prachtige wandeldijk en de vissershaven kan ontdekken, en Middelkerke met zijn wandelpark “Normandpark”, de Dronkenput en vooral niet te vergeten de prachtige Warandeduinen waar je vanuit de Warandetoren een prachtig uitzicht hebt op de zee en het hinterland. Ook de koningin der badsteden 'Oostende' ligt op slechts 10km van onze B&B.

Met de auto staat u in 20 minuutjes in het historische Brugge, waar u via de dienst toerisme veel uitstapjes kan uitstippelen.

Adbij - Gistel

Albertmonument - Nieuwpoort

Reien - Brugge

Dodengang - Diksmuide

Govaeremolen - Koekelare

Ijzertoren - Diksmuide

Onze Lieve Vrouwekerk - Gistel

Mercator - Oostende

Oostmolen - Gistel

Grote Markt - Veurne

Lakenhalle - Ieper

Sint-Willibrorduskerk - Middelkerke

Interessant om weten

Seizoenen

Het laag seizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart.
Het hoog seizoen loopt van 1 april tot en met 30 september.

IN- EN UITCHECKEN

Dag van aankomst:
We verwelkomen jullie graag persoonlijk tussen 17u30 en 19u. Op een ander tijdstip aankomen kan ook maar gelieve daarvoor contact met ons op te nemen.
Op zondag verwelkomen we jullie graag enkel in de voormiddag of kan er telefonisch worden afgesproken om, zonder persoonlijk ontvangst, op een ander tijdstip te kunnen aankomen.
Dag van vertrek:

Op de vertrekdag hebben we graag de kamer opnieuw vrij vanaf 11u, zo kunnen wij onze volgende gasten op tijd een nette opgemaakte kamer aanbieden.

ONTBIJT EN AVONDETEN

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08u30 en 10u00. Wenst u een ander tijdstip, dan passen wij ons met plezier aan, gelieve ons hierover wel tijdig in te lichten aub. Had u graag ontbijt aan bed, mits een toeslag van 10 euro, gelieve dit te melden bij reservering.

Op aanvraag is het ook mogelijk om 's avonds zowel een broodmaaltijd, als kaasplank als tapasplank te verkrijgen.

MET MEER OP DE KAMER

Op alle kamers, behalve Withof en Nieuwhof, kunnen er eventueel meerdere personen slapen. De meerprijs per persoon is als volgt:

  • 0 tot 2 jaar: gratis gebruik van babybedje
  • vanaf 3 jaar: € 40.00

Honden zijn toegelaten mits betaling van een extra toeslag.

RESERVATIE EN BETALING

Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van 30% voorschot.

Gezien de kleinschaligheid van onze B&B kan u ter plaatse enkel met contant geld betalen, dank voor uw begrip.

Betalen met Payconiq is mogelijk!

FIETSEN

Grote, veilig afgesloten en overdekte, fietsstalling gratis beschikbaar. Ook het opladen van uw electische fietsen is gratis.
We bieden u ook gratis het gebruik van enkele interessante fietskaarten aan.

CADEAUBON

Cadeaubon afhalen:

Laat ons telefonisch of via e-mail het bedrag van de cadeaubon weten, alsook wat er extra mag vermeld worden. U kan de bon contant betalen bij afhaling.

Cadeaubon laten opsturen:

Laat ons telefonisch of via e-mail het bedrag van de cadeaubon weten, alsook wat er extra mag vermeld worden. Wij sturen de bon op naar het door u opgegeven adres, dit nadat wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen. IBAN: BE13 1030 1367 4139 - BIC: NICABEBB

GRATIS RUIME PARKING

We hebben een gratis ruime, veilige parking beschikbaar met genoeg ruimte voor meerdere wagens/aanhangwagens.

Een oplaadpunt voor electrische wagens is beschikbaar.