Skip to main content

Nog even volhouden...

Nu 19 april in zicht is en we hoopten de b&b terug open te mogen houden, kregen we gisteren te horen dat het valse hoop was !
Nog steeds zijn we in handen van COVID-19.
De natuur trekt hem weinig aan van het Corontijdperk !!! De bloemen beginnen te bloeien en de bomen dragen hun bloesems net als in Haspengouw ! Maar wij moeten nog steeds in ons kot blijven.
Ik had jullie zo graag begin mei de meiklokjes in onze tuin laten bewonderen maar de Nationale Veiligheidsraad steekt daar opnieuw een stokje voor ...
De kustburgemeesters zijn volop aan het onderhandelen om het toerisme naar de zee te laten komen onder strikte voorwaarden. Burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, spreekt van het invoeren van een strandpasje terwijl de burgemeester van Middelkerke, Jean-Marie Dedecker, zegt dat we gewoon ons gezond boerenverstand moeten gebruiken.
We krijgen te horen dat we, van zodra we groen licht krijgen om opnieuw te mogen openen, we zullen mondmaskers moeten aanbieden aan onze gasten ! Ik weet dus wat ik verder, bij regenweer, me te doen staat in mijn veel te veel vrije tijd, alhoewel ik en naaien niet echt samen gaan !!! 
In ieder geval kijk ik verlangend uit, en deze keer hopelijk vanaf 3 mei, om jullie te mogen verwelkomen.

Warme virtuele knuffels van ons 3tjes.