Skip to main content

Wachten, wachten en nog eens wachten….

De tuin die mooi in bloei staat, onkruid die ik onder controle heb kunnen houden, de zon die volop van de partij is, en ik die de dagen aan het aftellen was om hopelijk weer met heel veel goesting mijn gasten te mogen ontvangen !!! Maar het heeft niet mogen zijn,….. mijn grote smiley die ik op 4 mei op de druivelaar had getekend, heb ik veranderd in een droevig gezichtje !!!!

Wat heeft dat venijnig beestje, genaamd Coronavirus of Covid-19 ons toch in zijn macht !!!!

Eventjes voelde ik de grond van onder mijn voeten wegschuiven maar met de steun van manlief en de aanmoedigingen van mijn kinderen kijk ik weer uit naar de volgende data  8 juni.

Ondertussen krijg ik heel veel telefoontjes van mensen die deze zomer graag eens “uit hun kot” willen komen maar niet goed weten of ze al kunnen reserveren en hoe we de “Corona situatie” aanpakken.

We hebben ons brein in overdrive laten gaan (die van mij gaat veel in overdrive) en het volgende beslist :

  • Uiteraard zal ik een mondmasker dragen. Wat ik eigenlijk niet zo tof vind omdat ik graag wat praat en de gasten mij dus moeilijker zullen verstaan. Handschoenen zal ik ook aanhebben in de hoop dat ik niet alles uit mijn handen zal laten vallen dan. En een desinfecterend product zal ook aanwezig zijn.
  • We hebben een open terras zodat jullie hier, weg van alle drukte, op jullie gemak kunnen genieten van een gekoeld drankje of een heerlijke koffie met de krant of een leesboek uit onze bibliotheek erbij.
  • Onze grote open ontbijtruimte laat het toe om de tafels zeker anderhalve meter uit elkaar te schuiven zodat de social distancing haalbaar is.
  • Wie liever ontbijt op de kamer wenst, mag mij dat bij aankomst laten weten
  • En aangezien de restaurants misschien overvol zullen zitten, laten we toe dat de gasten gebruik mogen maken van de koelkast en de microgolf in de keuken zodat ze zelf iets meebrengen en in de gezellige ontbijtruimte kunnen genieten van hun maaltijd.

Dus mensen ik zou zeggen : schuif het Coronavirus aan de kant en boek een kamer bij ons voor 1 of meerdere dagen. Jullie maken jullie zelf gelukkig door iets te hebben om naar uit te kijken en jullie maken mij gelukkig omdat ik me weer volop kan uitleven in de job van mijn dromen!

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot binnenkort!