Skip to main content

De Wereld Staat Op Zijn Kop

Terwijl iedereen wil dat het leven opnieuw zijn normale gang gaat, blijft de wereld door Corona op zijn kop staat ! Ik, als simpele burger die mijn gezond verstand probeert te gebruiken, kan de nieuwe maatregelen maar niet begrijpen ?!? Wekenlang spreken ze over mondmaskers dragen, handen wassen maar vooral anderhalve meter afstand houden. Heel wat mensen proberen zich daaraan te houden. Maar kapsalons en schoonheidszaken mogen nu opnieuw hun deuren openen wat heel veel mensen gelukkig zullen maken. Maar de regel van 1,50 m afstand houden kan toch onmogelijk worden toegepast ?!? Ook wielertoeristen mogen nu in groep genieten van het sportief fietsen terwijl die, als je eerlijk wilt zijn, hun gevoelige lopende neus snuiten in de vrije natuur en hun vele zweetdruppels vliegen ook zomaar in het rond !! Bij winkels als Action, Primarck, en Ikea staan ellenlange files van mensen die aanschuiven om minder essentiële dingen aan te kopen en het dus niet erg vinden om besmet te worden met Covid-19.
Maar ik, als uitbaatster van een rustige, gezellige b&b omringd door de akkerbouw, de weidse velden, de koeien en gelegen op meer dan anderhalve meter van de kust , moet nog steeds de deur gesloten houden!
Ik die zo graag de toeristen wil in de watte leggen, die om eender welke reden, eens eventjes willen genieten van het leven op een eiland, afgezonderd van de hectische toestanden die Corona ons aandoet,... die willen genieten van een zalige nachtrust met het wakker worden van de fluitende vogeltjes,... die willen genieten van een vóór hen met veel liefde klaargemaakt ontbijt, al dan niet op bed,.... die willen genieten om met mij een babbeltje te slaan (ik twijfel of me dat nog zal lukken ), en nee niet over het virus, maar over de pracht van de natuur,... en die willen genieten van een fietstochtje richting het hinterland waar er prachtige plekjes in eigen land te bewonderd zijn.
Ik die er dus super graag weer zou willen in vliegen om mijn gasten te mogen ontvangen en zich op hun gemak te laten voelen door 100% de nodige maatregelen te kunnen toepassen, moet helaas nog wachten !!! Mijn wereld staat wel degelijk op zijn kop !! En voor hoe lang nog ???

Stevige knuffels en hoop jullie snel terug te zien .

PS : Dikke merci aan Louise, Laura en Paulien om deze foto want Johan, Joppe en ikzelf zijn zo lenig niet